Languages: ltfien

Tervetuloa Suomi-Liettua kauppayhdistyksen uudistetuille verkkosivuille!

Olemme avanneet  Suomi-Liettua kauppayhdistyksen uudet verkkosivut. Uudistuksen lähtökohtana on  tarjota jäsenillemme ja yhteistyökumppaneille entistä monipuolisemmin tietoa järjestämistämme tapahtumista ja yhteistyön tarjoamista mahdollisuuksista Suomen ja Liettuan välillä. Toivomme myös, että sivusto edesauttaa kehittämään yhteydenpitoa ja yhteistyötä osapuolten välilllä.

Halusimme toteuttaa uudistuksen käyttäjälähtöisesti. Selkeytimme sivuston rakennetta keskittymällä muutamaan aihepiiriin ja niiden alta jäsennellysti löytyvään lisätietoon. Oleellisia uuudistuksia ovat mm. tapahtumakalenteri ja uutishuone, joiden kautta Kauppayhdistyksen järjestämät tapahtumat ja ajankohtaiset tiedotteet löytyvät helposti.

Uusittu sivusto on suunniteltu palvelemaan kävijöitään eri laitteilla paikasta riippumatta. Uusitun sivustoalustan ansiosta pystymme ylläpitämään sivuston asiasisältöä ajantasaisesti ja monipuolisesti. Sivustouudistuksen myötä olemme päivittäneet myös Kauppayhdistyksen ulkoisen ilmeen, joka tulee jatkossa näkymään sivuston lisäksi myös muissa yhteyksissä.

Sivustouudistuksen ja uusitun ilmeen on suunnitellut ja toteuttanut MIGHTY, jota kiitämme erinonmaisesta suorituksesta ja yhteistyöstä.

Uskomme, että uudistetun rakenteen ja alustan myötä keskeinen tieto löytyy sivuiltamme nopeasti ja kattavasti. Otamme jatkossakin palautetta mielellämme vastaan sivustouudistukseen liittyen. Palautetta voi lähettää osoitteeseen info@suli.fi

Rauno Viemerö
Hallituksen puheenjohtaja
Suomi-Liettua Kauppayhdistys ry